Historie

De firma GC van Beek is opgericht in 1985 en sindsdien actief op de professionele markt. Wij zijn een bedrijf dat de ouderwetse dienstverlening niet verleerd is en waar de klanten alle aandacht krijgen die ze verdienen. Met onze hoofdvestiging in Zevenbergen-Moerdijk in West-Brabant, en een vestiging in Rotterdam-Kralingen, kunnen wij snel opereren in west en midden Brabant, Zuid-Holland en regio Utrecht en Amsterdam.

Tevens zijn wij een uitbreiding aan het voorbereiden in Frankrijk ter hoogte van Moulins, Chalon sur Saone, Macon, Clermond-Ferrand (Auvergne), waarvan de grond is aangekocht en de bouw op onze locatie is begonnen. Hier kunnen wij voor Nederlanders die vastgoed hebben en totaalonderhoud of een verbouwing willen deze werkzaamheden uitvoeren, bouwmanagement verrichten of werkzaamheden coordineren.

Doelgroep

Beheerders vastgoed, vastgoedeigenaren, vastgoedbeleggers, parkeergaragebeheerders, verzekeringsmaatschappijen, ingenieurbureaus, architecten, industrie, logistiek, gemeente, havenbedrijven, provincie, waterschap, monumentenzorg.

Samenwerkingverbanden

Onze doelstelling is het ontzorgen van onze klanten. Door innovatie, educatie en participatie met collega bedrijven hebben wij de mogelijkheid om de klanten zeer veelzijdig te kunnen bedienen met een groot scala aan expertise.

Wij hebben door de jaren heen ook goede investeringen gedaan in samenwerking met contractpartijen zodat wij altijd voldoende mensen en veel materieel voor handen hebben zodat de firma G.C. van Beek op vele gebieden een snelle, flexibele en betrouwbare partij is en goed inzetbaar blijft.

Samenvatting werkzaamheden

Totaal onderhoud, vernieuwing, uitbreiding, herinrichting en vastgoedschade herstel zijn onderdelen waar onze klanten de firma GC van Beek voor inschakelen. De sectoren van handelingen zijn de kantoorgebouwen, monumenten, woningprojecten, winkelcentra, parkeergarages, logistieke overslagbedrijven, industrie. Ook zijn wij sterk in ad hoc werkzaamheden en een waardevolle partner bij de assistentie in nood/paniek situaties. Wij hebben speciale mogelijkheden hiervoor op aanvraag.

Impressie

mouseovermouseovermouseovermouseover